OVER ONS

 
 

In de regio Bollenstreek en Lisse zijn wij het beste adres voor al uw autoschade. Elke autoschade, groot of klein, we lossen het vakkundig en betaalbaar voor u op!


Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en leveren topkwaliteit dankzij Beer autolakken, DeVillbiss spuitapparatuur, eigen verfmeng machine, hypermoderne spuitcabine en alles wat u verder van de betere autospuiterij mag verwachten.


Wij werken met up-to-date schadeherstelapparatuur zodat uw auto perfect hersteld wordt. Elke deuk, elke beschadiging wordt op adequate wijze hersteld. Uitdeuken, zorgvuldig plamuren, schuren, polijsten, we doen het met liefde voor het vak. Onze passie staat garant voor een blinkend eindresultaat.


Kleine beschadigingen kunnen met spot-repair worden gedaan, en dat hoeft u heus geen fortuin te kosten. Maar ook een auto in zijn geheel overspuiten is bij ons in goede handen.


Wilt u iets anders laten spuiten dan een auto? Ook dat doen we heel graag! Wij denken graag met u mee.

 

A&S Autofinish

Autoschade is zeer vervelend. Het belemmert u in uw mobiliteit en gaat vaak gepaard met de nodige kosten.

Het is onze doelstelling u zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen, tegen zo laag mogelijk kosten. Natuurlijk garanderen wij hierbij de hoogste kwaliteit.